Kul att läsa lite allt möjligt

Det kan vara trevligt att läsa lite olika typer av böcker,det gör att man för lite mer information om allt möjligt och det är ju alltid bra att lära sig mer saker.
Så det kan vara bra att läsa lite om olika typer av ledarskapsböcker eller fakta böcker så att man lär sig något samtidigt som man läser.
Sen så är jag ju lite svag för romaner och tycker att det är väldigt kul att lära romaner och komma bort i en annan värld för en liten stund. Det tycker jag är roligare än att kolla på tv, men det är ju så olika och något som man får göra som man vill.

Trevligt med böcker

Ja hur som helst så är det trevligt med böcker och att läsa böcker. Det finns så mycket som man vill läsa och det är bra att det finns massor med böcker som man kan låna på biblioteket. På så sätt så behöver det inte kosta pengar utan man kan låna dom och läsa och sen lämna tillbaka dom.
Ja det är så bra att det finns så att det blir tillgängligt för alla som vill läsa olika typer av böcker men som inte riktigt känner att dom har pengarna till att köpa dom.
Och ska man plugga så är det ju också så bra att låna dom böcker som man behöver läsa och sen när man är klar så kan man bara lämna tillbaka dom. Det brukar vara ganska så enkelt och smidigt. Ja det finns så mycket som är härligt med böcker tycker jag och man vill ju verkligen att det ska vara så när man lär och kommer till en annan värld för en liten stund.
Så jag tycker att flera borde läsa mer böcker och njuta av det för det är så underbart när man kommer in i en bok.

By vipele, Sept. 17, 2017, 5:28 p.m.